Elke maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag.
Op feestdagen serveren we geen lunch.
2 gangen: € 32,00
3 gangen: € 39,00
18-22 november
Gerookte kip - ansjovis - romeinse sla
of
Garnaalkroket
- - -
Gegrilde Holstein dunne lende - kropsla - bearnaise - frietjes
of
Vissersbord - puree - witte wijn
- - -
Panna cotta - rood fruit - vanille
25-29 november
Gelakt buikspek - soba - kimchi
of
Garnaalkroket
- - -
Varkensribeye - knolselder - pommes dauphines - rode wijn jus
of
Catch of the day - boschampignon - risotto - hazelnoot
- - -
Cheesecake - speculoos - sinaas
2-6 december
Sushi - zalm - avocado
of
Rundskroket
- - -
Onglet - pepersaus - sla - frietjes
of
Pladijsfilet - puree - champignons - peterselie - witte wijn
- - -
Sabayon van Deus - vanille ijs
9-13 december
Carpaccio tonnato - gerookte lende - tonijn - kappertjes
of
Garnaalkroket
- - -
Presa Iberico - witloof - knolselder - amandelkroket
of
Ravioli pompoen - broccolini - vadouvan
- - -
Crêpe Suzette
16-20 december
Pâté en croute - vijgenchutney - roodloof
of
Garnaalkroket
- - -
Zwartpootkip BBQ - gekonfijte aardappel - rode wijn - bimi
of
Gamba - fideuà - venkel
- - -
Crème brûlée
26-27 december
Lunch van de chef
6-10 januari
Tartaar van rund - parmezaan - balsamico
of
Garnaalkroket
- - -
Stoofpotje van varkenswang - witloofsalade - frietjes
of
Kabeljauw - kruidenkorst - puree - champignons
- - -
Dame blanche