Elke maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag.
Op feestdagen serveren we geen lunch.
2 gangen: € 32,00
3 gangen: € 39,00
24-28 maart
Kort gebakken buikspek - gepekelde groentjes - kimchi - sesam
of
Garnaalkroket
- - -
Filet mignon - pepersaus - sla - frietjes
of
Ravioli van boschampignons - truffel - bloemkool
- - -
Tarte tatin - vanille - steranijs
31 maart - 4 april
Tartaar van rund - parmezaan - balsamico
of
Garnaalkroket
- - -
Entrecôte - bearnaise - frietjes - sla
of
Kabeljauw - kruidenkorst - Charlotte aardappel - spitskool
- - -
Sabayon van kriekbier - vanille ijs
7-11 april
Brioche - pastrami - mosterd
of
Garnaalkroket
- - -
Iberico - jonge wortel - rösti - chimmichurri
of
Waterzooi van vis - Charlotte aardappel - peterselie
- - -
Tartelette - witte chocolade - rabarber
14-18 april
Focaccia - burrata - tomaten compote - basilicum
of
Garnaalkroket
- - -
Onglet - gegrilde groene asperges - Pomme fondant
of
Op vel gebakken zeebaars - risotto - venkel
- - -
Millefeuille - vanille - rood fruit
28 april - 2 mei
Gemarineerde zalm - zure room - groene kruiden
of
Rundskroket
- - -
Vol au vent - hoevekip - sla - kroketten
of
Zalmfilet - fideuà - tomaat - groene asperges
- - -
Aardbei - vanille ijs - crème chantilly