Restaurant

Starters

TO SHARE or NOT TO SHARE

Nobashi garnaal 14.00
panko - groene curry dip - limoen - 6st.
Pastrami 14.00
brioche 2st. - mosterd - kruidensla
Bonta 14m 14.00
80gr. fijngesneden ham - duroc
Rundskroketjes 15.00
mosterddip - mosterdzaad - rode ui - 6st.
Vegetarische gyoza 16.00
chilli - sesam - 6st.
Goujonettes 16.00
tartaarsaus - citroen
Gelakt buikspek 16.00
sisho - hoisin - sesam - 4st.
Gravad lax 21.00
Gemarineerde zalm - yoghurt - dille - flatbread
Gemarineerde carpaccio 22.00
pesto - parmezaan - balsamico di modena
Garnaalkroketten (1st. of 2st.) 15.00/22.00
dragon - dille - sucrine
Combinatie door de chef (3à5p.) 59.00
4 gerechtjes gekozen door de chef - informeer voor combinatie van de dag

Kindergerechten

Kindersteak 17.00
Krokante vis met tartaar 17.00
Hamburger 17.00

Let's share

Dessert

Cheesecake 13.00
bloedappelsien - witte chocolade - speculoos
Tiramisu 13.00
eigen wijze - witte chocolade - mascarpone
Sabayon van kriekbier 13.00
vanille ijs
Huisgedraaid vanille ijs 13.00
crumble - tuille - chocoladesaus - slagroom
Oliebollen to share 9.00
6st. - bloemsuiker - citroen
Crème brûlée 9.50
Proevertje vanille ijs 8.00
huisgedraaid bolletje ijs - crumble - tuille

Let's share

Hoofdgerechten

Onglet 28.00
250g. - op houtskool gebakken - bleu/saignant sterk aanbevolen - groene asperge & wortel - huisgedraaide kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of pommes dauphines
Filet pur 39.00
220g. - Angus - op houtskool gebakken - groene asperge & wortel - huisgedraaide kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of pommes dauphines
Ribeye 42.00
350g. - Dry aged Carima - op houtskool gebakken - groene asperge & wortel - huisgedraaide kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of pommes dauphines
Côte à l'os 2p: 45.00pp / 3p: 38.00pp
1kg. - dry aged - op houtskool gebakken - groene asperge & wortel - huisgedraaide kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of pommes dauphines
Challans zwartpootkip 32.00
jonge wortel - groene asperge - rode wijnjus - pommes dauphines
Op vel gebakken zalm 32.00
geroosterde venkel - charlotte aardappel - dijonaise
Paling in 't groen 39.00
groene kruiden - gebrande citroen
Gebakken paling 39.00
sjalot - amandel - verse tartaar - kropsla - frietjes
Stoofpotje van varkenswangen 27.00
witloofsalade - frietjes
Steak tartaar 26.00
Piëmontees rund - kropsla - frietjes
SKOV Burger 25.00
Angus burger - pulled pork - cheddar - andalouse
Tortelloni 26.00
ricotta - spinazie - groene asperge - citroen
Salade met geitenkaas uit de oven 25.00
roodloof - gedroogde ham - appel - Luikse siroop
Thai tuna salad 29.00
kort gebakken tonijn - Chinese kool - avocado - edamame - sesam

Let's share

Op zondag 20/4 (Pasen) en op zondag 11/5 (Moederdag) zijn we uitzonderlijk wel geopend.